7 de juny 2016

XII Trobada Empresa-Centre Educatiu amb Joan Cascant de ponent

Una any més l’Escola de Formació Professional La Safor CoopV, celebra la seua XII Trobada al saló d’actes de l’Ajuntament de Beniarjó.

La ponenda de la Trobada “Una eina per al foment de l’Ecosistema empresarial Rural: La microvinya, estarà a càrrec d’en Joan Cascant, director del Celler La Muntanya  i creador de l’Associació Elviart Emel2003SLU.

Nascut i resident a Muro, és delineant projectista i també autodidacta i ha iniciat noves estratègies de marketing i promoció de la qualitat vinculades a l’entorn, a la cultura, a l’acció social a  la intercooperació.

Elviart és una associació que intenta recuperar la cultura del vi, el medi ambient i la cultura.
Després de la ponenda es donarà pas a l’entrega de certificats de la Formació en Centres de Treball (pràctiques) de l’alumnat que acaba el seu cicle formatiu, que enguany són: la primera promoció de Formació Professional Bàsica en Agrojardineria i arrejaments florals, Educació infantil, Jardineria i Floristeria, Gestió Administrativa i Preimpressió Digital.


En acabar s’oferirà un vi d’honor ecològic, amenitzat pel grup músical saforenc Capa de plàstic”,capdavantant per Ivan Espí.